ماشین های در نظر گرفته شده برای جانبازان متنوع خواهد شد؟
واگذاری خودروهای داخلی به ایثارگران مشمول کمتر از دو ماه است که آغاز شده و قرار است تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ هزار خودرو داخلی از طریق دو شرکت خودرو سازی ایران خودرو و سایپا به این عزیزان واگذار شود.
همچنین ۶ بانک نیز موظف شدند تا در پرداخت وام خودرو ایثارگرانی که پیامک دریافت میکنند، را یاری دهند. در این میان بانک تجارت و ملی از پرداخت این وام خودداری میکردند و در روند اجرای قانون تعلل به وجود آوردند.
میثم اروز مدیر کل تسهیلات و رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگرن در گفت و گو با تسنیم گفت: با پیگیریهای بنیاد شهید تا کنون دو بار با بانک مرکزی مکاتبه کردیم و درخواست رفع موانع به وجود آمده را داشتیم.
وی افزود: بانک تجارت مشکل پرداخت وام را رفع کرده و به شعب خود ابلاغ کرده با ایثارگران در این امر همکاری کنند، اما متأسفانه بانک ملی همچنان در پرداخت وام تعلل کرده و قرار است فردا نیز جلسهای در این خصوص داشته باشم که انشالله بتوانیم این موضوع را نیز برطرف کنیم.
یکی از ایثاگران میگوید: «چه کسی دوست ندارد خودرو بهتر و مدل بالاتر استفاده کند؟ خصوصاً برای ما جانبازان جسمی-حرکتی بهتر هم است اما این دو خودرو یعنی شاهین و ۲۰۷ که انتخاب شده قیمتش برای ما که از قشر متوسط جامعه هستیم زیاد است.
وی میگوید: تهیه دارو و مخارج دیگر یک زندگی معمولی، با این وضع حقوق به خیلی از ایثارگران اجازه نمیدهد چنین خودرویی را حتی با وام، خریداری کنند و بعضاً مجبور میشوند علی رغم نیاز شدید، از این موضوع صرف نظر کنند. خودرو شاهین اکنون حدود ۶۰۰ میلیون تومان است که مبلغ بالایی برای ما محسوب میشود.
این جانباز جسمی-حرکتی میگوید: ای کاش مدلهای متنوعتری در این طرح در نظر گرفته میشد تا هر جانبازی با هر طبقه اجتماعی بتواند از این تسهیلات استفاده کند. چرا که خودرو برای جانبازان جسمی-حرکتی یک وسیله ضروری برای رفع نیازهای روزمره اش به حساب می آید.»
در پی این تماسها از مدیرکل تسهیلات و رفاهی بنیاد شهید پرسیدیم آیا راهی برای حل مشکل این عزیزان وجود دارد؟ اروز گفت: این موارد از طرف مشمولان به ما هم گزارش شده، به همین دلیل در حال پیگیری هستیم تا اگر امکانش فراهم شود خودرو دیگری با قیمت مناسب تر به سبد خرید جانبازان اضافه شود.