چاقی کودکان موضوعی تهدیدی برای سلامت آن‌ها!

پژوهشگران به والدین هشدار می‌دهند که توجه به چاقی کودکان اهمیت زیادی دارد. مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که ترکیب روش‌های مدرن مانند ارسال پیام‌های متنی و استفاده از فناوری دیجیتال با توصیه‌های سنتی می‌تواند به شکل مؤثری از ابتلای کودکان به چاقی مفرط جلوگیری کند و آثار مثبت آن تا بزرگسالی ادامه یابد.

اگر در خانواده خود کودک چاق دارید از همین الان باید به فکر درمان باشید. چاقی می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌های خطرناک جسمی و روانی باشد. ما در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف چاقی در خردسالان می‌پردازیم و راه‌های موثر درمان را معرفی می‌کنیم؛ پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا راه نجاتی برای نسل آینده خود پیدا کنید.

چاقی یک بیماری شایع است. متاسفانه سبک زندگی ناسالم باعث می‌شود که کودکان هم درگیر این مشکل شوند. البته چاقی کودکان شاید در نگاه اول ساده به‌نظر برسد ولی می‌تواند در درازمدت به سلامتی آن‌ها آسیب بزند. چاقی یک بیماری مزمن است که بر اساس تجمع بیش‌از حد رسوبات چربی تعریف می‌شود. برای مشخص‌کردن اضافه‌وزن در کودکان باید شاخص توده بدنی آن‌ها یا همان (BMI) را اندازه‌گیری کرد. عددی که در شاخص توده بدنی به دست می‌آید می‌تواند مشخص کند که کودک چاق است یا خیر. البته تعریف چاقی بر اساس سن و جنسیت صورت می‌گیرد. به‌طور کلی می‌توان گفت کودکانی که شاخص توده بدنی آن‌ها بین ۸۵ تا ۹۵ است دارای اضافه‌وزن هستند و کودکانی که شاخص توده بدنی آن‌ها از ۹۵ درصد بیشتر است از چاقی رنج می‌برند.

البته این نکته را فراموش نکنید که فاکتورهای محاسبه BMI کودکان با بزرگسالان متفاوت است. برای کودکان در محاسبه شاخصه توده بدنی عواملی مثل سن و جنسیت نقش بسیار مهمی دارند به همین علت پزشکان از این عوامل در نمودار رشد استفاده می‌کنند. کودکی که با اضافه‌وزن یا چاقی زندگی می‌کند نسبت به هم‌سن‌وسالان خود دارای چربی بیشتری است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.