ساخت اولین بیمارستانی که با هوش مصنوعی کار می‌کند

دانشمندان دانشگاه چینهوا اولین بیمارستان جهان با هوش مصنوعی را ساخته‌اند.

این بیمارستان با استفاده از مدل زبانی بزرگ (LLM) که یک سامانه هوش مصنوعی است، روزانه ۳هزار بیمار را به‌صورت مجازی پذیرش می‌کند. این بیمارستان توانایی رسیدگی به ۱۰هزار بیمار در چند روز را دارد، که بدون هوش مصنوعی نیاز به دو سال زمان دارد.

اخیرا محققان دانشگاه چینهوا در چین اولین بیمارستان در جهان را که با هوش مصنوعی کار می‌کند ساخته‌اند. تمام متخصصان پزشکی این بیمارستان- که در مراحل اولیه کار خود است- با مدل زبانی بزرگ (LLM) کار می‌کنند. این مدل زبانی، از سامانه‌های هوش مصنوعی هستند که برای درک، تولید و پاسخگویی به زبان انسان از میلیاردها پارامتر استفاده می‌کنند و به همین دلیل به آن «بزرگ» گفته می‌شود.

این بیمارستان روزانه ۳هزار بیمار به‌صورت مجازی پذیرش می‌کند. درواقع با کمک هوش مصنوعی در عرض چند روز می‌توان به ۱۰‌هزار بیمار رسیدگی کرد. کاری که برای انجام دادن آن بدون هوش مصنوعی حداقل ۲ سال زمان لازم است.

درضمن دانشجویان پزشکی می‌توانند با بررسی این بیماران در محیط مجازی و بدون ایجاد خطر، آگاهی و دانش پزشکی خود را بالا ببرند.

دقت عمل متخصصان هوش مصنوعی این بیمارستان تا ۹۳.۰۶ درصد است و بیشتر بیماری‌هایی که این بیمارستان تحت پوشش دارد، مربوط به بیماران تنفسی است.

این بیمارستان نیمه دوم سال ۲۰۲۴ کاملا کاربردی می‌شود. البته هنوز بعید است پزشکان هوش مصنوعی به درمان بیماران واقعی مشغول شوند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.