آماده باش ۱۰۶۶ بیمارستان در ایام نوروز / نظارت ۲۰۰۰ تیم بازرسی بر اماکن تفریحی و رستورانها
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۳۰۰ اردوگاه موقت برای درمان بیماران در سراسر کشور مستقر شده است، از آمادگی ۲۰۰۰ تیم بازرسی برای نظارت بر مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن تفریحی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری افسران، بهرام عیناللهی، در حاشیه بازدید از پایگاه اورژانس جادهای واقع در اتوبان تهران ـ کرج، اظهار کرد: امروز از یکی از پایگاههای موقت اورژانس واقع در منطقه قوری چای در ۱۷ کیلومتری اتوبان تهران ـ کرج، بازدید کرده و آمادگی ارائه خدمت نیروهای اورژانس در ایام نوروز را مورد بررسی قرار دادیم.
آماده باش ۱۰۶۶ بیمارستان با ۱۴۴ هزار تخت بیمارستانی
عیناللهی ضمن قدردانی از کادر بهداشت، درمان و اورژانس کشور که به صورت شبانهروزی به ارائه خدمت مشغولند، خاطرنشان کرد: در ایام نوروز در سراسر کشور ۱۰۶۶ بیمارستان با ۱۴۴ هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی آماده خدمت رسانی به مردم هستند.
وی با اشاره به خدمت رسانی اورژانس در ایام نوروز بیان کرد: نیروهای پرتلاش اورژانس از تاریخ ۲۴ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲، همواره در حالت آماده باش بوده و بدون تعطیلی، برای خدمت به مردم، حاضر هستند.
فعالیت ۲۶ هزار نیرو و ۳۲۰۰ پایگاه اورژانس در ایام نوروز
عیناللهی با بیان اینکه امسال ۲۶ هزار نیروی اورژانس و ۳۲۰۰ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز در قالب طرح «همسفران سلامت» فعال هستند، افزود: در این طرح همچنین نیروهای بهداشت در سراسر کشور فعال بوده و بازدیدها و بازرسیهای بهداشتی از اماکن و مراکز تهیه غذا، رستورانها، هتلها، مهمانسراها، شیرینی فروشیها و همچنین نمونه برداری از آب شرب، با حضور ۲ هزار تیم انجام خواهد داشت.
تجهیز ۳۰۰ مرکز موقت اورژانس در قالب طرح همسفران سلامت
وی ادامه داد: همچنین ۳۰۰ مرکز موقت اورژانس به شکل اردوگاه در سراسر کشور تدارک دیده شده و امکان معاینه بیماران و ارائه درمان و نیازهای اولیه مانند دارو به صورت رایگان برای مسافران مهیاست و در صورت نیاز به انتقال بیمار به بیمارستان، این اقدام نیز انجام خواهد شد.
نوار قلبی هوشمند؛ اقدامی جدید از سوی اورژانس
عیناللهی گفت: از اقداماتی که توسط اورژانس انجام میشود، گرفتن نوار قلب به صورت هوشمند و ارسال به مرکز درمانی تخصصی قلب است و چنانچه مشکلی وجود داشته باشد، درمانهای اولیه از سوی مرکز به کادر اورژانس ارائه شده و سپس بیمار منتقل میشود.
استقرار اتوبوس آمبولانسهای پیشرفته
وی افزود: اتوبوس آمبولانسهایی که در این پایگاهها مستقر هستند، بین ۱۰ تا ۱۳ تخت و امکانات پیشرفته ای از جمله ونتیلاتور، دستگاه نوار قلب و امکانات احیای بیمار را دارا هستند.
وزیر بهداشت درباره افزایش میزان تصادفات و حوادث ترافیکی هشدار داد و افزود: بعد از فروکش کردن همه گیری کرونا، سفرهای بین شهری افزایش پیدا کرد و به دنبال آن، شاهد افزایش میزان تصادفات جاده ای بودیم؛ بنابراین سعی کردیم خدمات اورژانس را در محدودههایی که بیشترین تصادفات رخ می دهد، به خصوص در ۳۰ کیلومتری شهرها، متمرکز کنیم تا در صورت وقوع حادثه، خدمات رسانی به سرعت صورت گیرد.
عمدهترین علت تصادفات، خواب آلودگی و خستگی رانندگان است
وی با بیان اینکه عمدهترین علت تصادفات، خواب آلودگی و خستگی رانندگان است، افزود: مردم در صورت خستگی و خواب آلودگی حتما استراحت کافی داشته باشند تا موقع رانندگی دچار حواسپرتی و خواب آلودگی نشوند و سلامت خود، خانواده و دیگران را به خطر نیندازند.