اینترنشنال تا لحظه آخر دروغ گفت

رسانه‌ای که کمتر از ۱۰ روز پیش ماجرای هک شدنش را تکذیب می‌کرد تلویحاً به لو رفتن اطلاعاتش اعتراف کرد؛ اما عجیب‌تر اینکه همین اعترافاتش هم بار دیگر زیر سوال رفت.

هفته گذشته بود که رسانه های داخلی از جمله خبرگزاری فارس از هک شدن شبکه ایران اینترنشنال خبر دادند. خبری که دهمان زمان عوامل این شبکه آن را تکذیب کردند.در متن این تکذیبیه چنین آمده بود:

«خبرگزاری‌های حکومتی از جمله فارس، وابسته به سپاه پاسداران، در خبری جعلی با هدف ترساندن مخاطبان ایران اینترنشنال، مدعی هک سرورهای این رسانه شده و ادعا کرده‌اند که به برخی اطلاعات آن دسترسی پیدا کرده‌اند. ایران اینترنشنال تاکید می‌کند این خبر کاملا جعلی و بی‌پایه است و پیام‌گیر و ایمیل این رسانه مانند همیشه راهی امن برای ارتباط مخاطبان و بیان نظرات و مشاهداتشان است.»

این کتمان حقیقت توسط اینترنشنال ادامه داشت تا اینکه روز گذشته گروه هکری حنظله اسنادی از ادمین ها، عوامل و پیام های این شبکه را رو کرد و رسانه ای که مدعی انتشار اخبار دقیق و غیرسانسور شده بود مجبور به اعتراف شد.اینترنشنال در این بیانیه نوشت: «ایران اینترنشنال تایید می‌کند که مطالب منتشرشده اخیر از حساب‌های تلگرام هک‌شده همکاران‌ شبکه تلویزیونی، مرتبط با دو حمله سایبری جداگانه در تابستان ۲۰۲۴ و ماه ژانویه سال ۲۰۲۵ هستند.هکرها ممکن است از طریق نصب بدافزار از راه حساب‌های تلگرام، به کامپیوترهای همکاران هدف قرارداده‌شده دسترسی پیدا کرده باشند. هر دو مورد در همان زمان رسیدگی و به نهادهای امنیتی مرتبط گزارش شد.»هرچند این رسانه سعی کرد این هک را قدیمی و محدود شده جلوه دهد اما ساعاتی پیش این گروه هکری بخش هایی فراتر از چت های تلگرام عوامل این شبکه را منتشر کرد.

نکته قابل تامل این است که این شبکه حتی با مخاطبان خودش هم صادق نبود و تا لحظه آخر که این گروه هکری اسناد را منتشر نکرده بود واقعیت را به مخاطبان خودش هم نگفت.البته شاید از رسانه ای که در زمان جنگ به توپخانه رسانه ای اسرائیل علیه مردم ایران تبدیل شده بود، بیشتر از این هم نمی توان انتظار داشت؛ رسانه‌ای که لحظاتی بعد از حمله غافلگیرانه رژیم صهیونیستی جزئیات حمله را افسر امنیتی در اختیارش قرار می‌دهد، در کوران تجاوز به ایران تریبیونش را در اختیار نتانیاهو قرار می‌دهد، حملات اسرائیل (حتی به غیرنظامیان و بیمارستان ها) را توجیه می کند، قدرت موشکی ایران را ضعیف نشان می دهد، روحیه مردم را تضعیف می‌کند، دعوت به آشوب می‌‎کند. آش ماجرا آنقدر شور شد که حتی بسیاری از کاربران و چهره‌ها هم خواستار بایکوت این رسانه اسرائیلی شدند.

البته برای کسانی که این شبکه را بررسی می‌کنند ضربه ای که اینترنشنال در زمان کرونا به ایران زد هم کم از خیانت های اخیرش نیست. جایی که اینترنشنال ابتدا سعی داشت ایران را منشا کرونا و سپس شیوع آن به سایر کشورها معرفی کند. در ادامه زمانی که مردم ایران به آرامش نیاز داشتند، ترس و دلهره و عدم اعتماد به مسئولان را ترویج القا کرد و حتی در زمان اوج تحریم‌ها،‌ این اینترنشنال بود که مانع از ورود تجهیزات به ایران می شد.

اوج دروغ‌ها و خبرسازی های اینترنشنال به سال ۱۴۰۱ بر می گردد؛ در آن سال اینترنشنال به همراه ۴ رسانه دیگر ضدایرانی در ۴۶ روز بیش از ۳۸ هزار دروغ منتشر کردند. در آن زمان اینترنشنال از ۲۱۱۶۸ خبر منتشر شده ۱۳۵۷۹ خبر خلاف واقع منتشر کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.