زنکشی نه تنها تبعاتی ندارد بلکه در ذیل اختلافخانوادگی تعریف میشود!
سیمین کاظمی، پزشک و جامعهشناس:
فکر میکنم قتل فاطمه سلطانی توسط پدرش آنقدر مهم است که آن بحث واکنشها یک موضوع حاشیهای است. ما فقط چند نفر را میبینیم که گذرا رد میشوند و واکنشهایی را نشان نمیدهند. دو منظر را باید نگاه کنیم. یکی این که واکنشی به این فاجعه دارند و یکی این که آیا مداخلهگری میکنند یا نه.

یعنی فکر میکنم این جا انتظار اجتماعی، مداخله افراد است. ولی واکنشهایی که این جا دیده میشود، عموما واکنشهایی است که از سر ترس است. شاید من و شما هم اگر آن جا بودیم، هیچ مداخله ای نمیکردیم. چون آن شخص مسلح بوده و خطر آسیب زدن به دیگران هم وجود داشته است.
نیما شجاعی، جامعهشناس و پژوهشگر:
ما فجیعترین قتلها و انواع خشونت علیه زنان را دیدهایم و هیچ وقت ندیدهایم که یک مقام مسئول دولتی این را به صراحت و بدون اما و اگر محکوم کند. آیا معاون زنان آقای پزشکیان این قتل را محکوم کرد؟ آیا موضعی گرفت؟ ما میگوییم چرا افرادی که در خیابان هستند واکنشی نشان ندادند و مداخله ای نکردند. این خانم که معاون زنان و امور خانواده است چرا واکنش نشان نمیدهد؟
گیریم پدر را هم گرفتید و محکوم کردید، مسئله این جا است که خود قتل دردناک است و بی توجهی به آن دردناکتر. این نکته به سیاستگذاری و نه فرهنگسازی بر میگردد.