برای حل مشکلات روزمره به این دعای کوتاه پناهنده شوید
یکی از سنت های اصیل و ارزشمند الله، صلوات بر پیامبر وآل او(ص) است. ثواب صلوات هم در دنیا و هم در آخرت شامل حال فرستنده می شود، فرستادن صلوات حوائج دنیائی انسان را برآورده ساخته و در آخرت موجب خلاصی از عذاب و نجات از هول قیامت می گردد. مقام پیامبر آن قدر والا است که مورد صلوات خاصه حضرت خدای سبحان و تمامی فرشتگان قرار دارد، بنابراین بهتر است مؤمنین نیز در این عمل خاص همنوا و هماهنگ شوند.

صلوات بهترین ذکر برای برآوردن حاجات، درمان امراض و رفع گرفتاری هاست. مسلمانان در هر روز، حداقل ۹ مرتبه صلوات را در نماز های یومیه خود بر زبان جاری می کنند.
فرستادن صلوات
حضرت علی (ع) فرمود:
دعایتان را با صلوات شروع و با آن ختم کنید، تا دعای شما بین دو دعای مقبول واقع شود و مستجاب گردد، زیرا خدا کریم تر از آن است که اول و آخر دعاء را مستجاب کند و وسط آن را مستجاب ننماید.(الحر العاملی، وسائل الشیعه، ج ۴، ۱۱۳۷)
در حدیث دیگری از امام باقر یا امام صادق(علیهما السلام) نقل شده که فرمود:
در ترازوی سنجش اعمال [در قیامت] چیزی سنگین تر از صلوات بر محمّد و آل محمّد نیست، کسانی هستند که اعمالشان را در ترازوی سنجش عمل می گذارند، سبک و ناچیز است سپس صلوات بر آن حضرت را بیرون آورده و بر آن می نهند سنگینی می کند و برتری می یابد.(الکافی، ج ۲، ص ۴۹۴)
فضیلت صلوات در قرآن کریم و احادیث
خداوند در سوره احزاب، آیه ۵۶ می فرماید:
«خدا و فرشتگان او بر پیامبر اکرم(ص) درود می فرستند، شما هم ای کسانی که ایمان آورده اید، بر او صلوات بفرستید و آن طور که باید، تسلیم شوید.»
خداوند در این آیه تأکید می کند که ابتدا من و ملائکه بر پیامبر(ص) صلوات می فرستیم و به پیروی از ما شما انسان ها بر ایشان و آلش سلام و درود بفرستید.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
کسی که در نوشتهای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان برای او استغفار میکنند.( بحار الانوار، ج۹۱، ص۷۱)
شیاطین دو گروه اند؛ شیاطین جنّی که با ذکر لاحُولَ وَلاقُوَّۀ إلاّ بِاللهِ العَلِّی العَظِیمِ رانده میشوند، و شیاطین انسی که با صلوات بر محمّد و آل محمّد [شر و آزارشان] از شخص دور میشود.(بحار الانوار، ج۹۲،ص ۱۳۶)