تعداد قربانیان زلزله میانمار از ۱۰۰۰ نفر فراتر رفت
حکومت نظامی میانمار امروز اعلام کرد که تعداد قربانیان زمینلرزه بزرگ دیروز در این کشور به بیش از هزار نفر رسیده است.

به گفته تیم اطلاعاتی حکومت میانمار، ۱۰۰۲ نفر جان باخته و حدود ۲۳۷۶ نفر مجروح شدهاند. زمینلرزهای به بزرگی ۷.۷ ریشتر جمعه مرکز میانمار را لرزاند و لرزشهای قوی تا بانکوک تایلند احساس شد.
برخی از کشورها و سازمان های بین المللی آمادگی خود را برای کمک به کشورهای آسیب دیده از زلزله هایی که مناطق وسیعی از جنوب شرق آسیا را لرزاند، اعلام کردند.
مالزی به سرعت یک تیم جستجو و نجات به میانمار اعزام کرد، در حالی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که در حال ارسال کمک ها و تیم های متخصص در بلایای طبیعی است.
در بانکوک، پایتخت تایلند، تیم های نجات به جستجوی بازماندگان در منطقه آسیب دیده در مرکز شهر ادامه می دهند و کارگران ساختمانی را در زیر آوارهای یک برج فروریخته ۳۳ طبقه پیدا کردند.
مقامات تایلندی اعلام کردند که ۹ نفر کشته شده اند و ۱۰۱ نفر در بانکوک مفقود شده اند که بیشتر آنها کارگرانی هستند که در زیر آوارهای برج فروریخته گرفتار شده اند.
خبرگزاری رویترز به نقل از بیانیه سازمان زمین شناسی ایالات متحده اعلام کرد که انتظار می رود هزاران نفر تنها در میانمار در اثر زلزله جان خود را از دست بدهند.
این زلزله به بزرگی ۷.۷ درجه ریشتر بعد از ظهر جمعه در شمال غربی شهر ساگاینگ در مرکز میانمار در عمق کم رخ داد و دقایقی بعد پس لرزه ای به بزرگی ۶.۴ درجه ریشتر همان منطقه را لرزاند.
ویرانی ناشی از زلزله، شورای نظامی حاکم در میانمار – که مناطق وسیعی را به نفع گروه های مسلح از دست داده است – را بر آن داشت تا فراخوانی نادر برای دریافت کمک های بشردوستانه بین المللی صادر کند، در حالی که وضعیت اضطراری در ۶ منطقه از این کشور اعلام شد.
شایان ذکر است که میانمار معمولاً شاهد زمین لرزه است، به طوری که بین سال های ۱۹۳۰ و ۱۹۵۶، ۶ زلزله به بزرگی ۷ ریشتر یا بیشتر در نزدیکی گسل ساگاینگ که از مرکز کشور می گذرد و از شمال به جنوب امتداد دارد، رخ داده است.
در سال ۲۰۱۶، زلزله ای به بزرگی ۶.۸ درجه ریشتر که پایتخت قدیمی پاگان در مرکز این کشور را لرزاند، منجر به کشته شدن ۳ نفر و فروریختن برج ها و دیوارهای معبد در مقصد گردشگری شد.