قالیباف ۴ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس جمهور چهار قانون را برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.

بر اساس این گزارش:

قانون فهرست تصویب نامه‌های قانونی نامعتبر دوره فترت مشتمل بر ماده واحده و یک پیوست که گزارش آن توسط کمیسیون قضائی و حقوقی به صحن مجلس تقدیم شده بود.

همچنین قانون ساماندهی وضعیت حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی که مشتمل بر ماده واحده بوده و گزارش آن توسط کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به صحن مجلس تقدیم شده بود.

قانون دیگری که رئیس مجلس برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد در خصوص فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه تجارت است‌.

همچنین قانون اصلاح پیوست (۱) و (۲) سند الحاقی ۱۳۷۵(۱۹۹۶) معاهده پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر مواد نیز برای اجرای به رئیس جمهور ابلاغ شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.