مدودف: ترامپ دیگر تحمل زلنسکی را ندارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه:

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیگر نمی‌خواهد به موش نازی در کی‌یف غذا بدهد! این سگ پر از کک در کی‌یف از سوی اروپای ضعیف شده و فرسوده انتخاب شد که به او (سگ من) لقب دادند.

این سگ انگلی دیوانه خطرناک است. بهتر است که بی سر و صدا کنار گذاشته شود بدون هیچ رنج و دردی. دولت ترامپ دیگر تحمل مقام‌های اوکراینی را ندارد.

مدودف امروز (سه‌شنبه) در واکنش به مشاجره لفظی روز جمعه بین ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید گفت، دولت ترامپ دیگر تحمل مقام‌های اوکراینی را ندارد.

دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت: «دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیگر نمی‌خواهد به موش نازی در کی‌یف غذا بدهد!»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، مدودف در ادامه نوشت: «این سگ پر از کک در کی‌یف از سوی اروپای ضعیف شده و فرسوده انتخاب شد که به او “سگ من” لقب دادند. این سگ انگلی دیوانه خطرناک است. بهتر است که بی سر و صدا کنار گذاشته شود بدون هیچ رنج و دردی.»

این واکنش مدودف در پی مشاجره و جدال به شدت پر تنش لفظی بین دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و جی.دی ونس معاونش با ولودیمیر زلنسکی،‌ رئیس جمهور اوکراین در نشست کاخ سفید مطرح شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.