مخالفان رفع فیلتر خودشان اینترنت بدون فیلتر دارند
آیتالله عبداللهی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس:
اکثر آنهایی که علیه رفع فیلتر به خیابان میریزند، به احتمال قوی از اینترنت بدون فیلتر استفاده میکنند.
تعجبآور است. بسیاری از رهبران این گروهها از اینترنت بدون فیلتر استفاده میکنند، چطور خودشان استفاده میکنند، اما مردم عادی باید برای استفاده هزینه بدهند. ضمن اینکه این فیلترشکن فروشها چه کسانی هستند؟ به نظرم این مورد باید مشخص شود و شورای عالی فضای مجازی به این قضیه خاتمه بدهد.
بیت الله عبداللهی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، درباره برگزاری تجمعات برای مخالفت با رفع فیلتر و یا ابلاغ قانون عفاف و حجاب آن هم بدون مجوز وزارت کشور، گفت: در قانون اساسی گفته مخل امنیت و نظام اسلامی باشد. ولی اگر تشخیص داده شود که اینها مخل نظام اسلامی و امنیت نیستند، به نظر من چه اشکالی دارد که برگزار شود. اما اینها راه به جایی نمیبرند. وقتی فیلتر شد، هزینه مردم بیشتر شد، سرعت اینترنت کمتر شد، لذا مردم با فیلتر مخالف هستند.
به گزارش خبرآنلاین، وی افزود: اگر امروز به صورت شفاف از مردم رأی بگیریم، به صورت قطعی مشخص میشود که حدود ۸۰، ۹۰ درصد مردم با فیلتر مخالف هستند. البته این ضد دین هم نیست. یک وقت هست که خدای نکرده که چنین اتفاقی هم نمیافتد، مردم با شرع مخالفت میکنند، که آن وقت این را نمیتوان به جایی برد چراکه شرع است، نمیتوانیم چیزی بگوییم. برای مثال الان همه دنیا با اسلام مخالفت کنند، اما ما مخالفت نمیکنیم ولی فیلترینگ که شرع نیست.
عبداللهی همچنین تصریح کرد: اکثر آنهایی که علیه رفع فیلتر به خیابان میریزند به احتمال قوی از اینترنت بدون فیلتر استفاده میکنند. تعجب آور است. بسیاری از رهبران این گروهها از اینترنت بدون فیلتر استفاده میکنند، چطور خودشان استفاده میکنند، اما مردم عادی باید برای استفاده هزینه بدهند. ضمن اینکه این فیلترشکن فروشها چه کسانی هستند؟ به نظرم این مورد باید مشخص شود و شورای عالی فضای مجازی به این قضیه خاتمه بدهد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رهبری هم میگویند که فضای مجازی نظارت، کنترل و حکمرانی خوب صورت بگیرد که معنی این فیلتر نیست بلکه هدایت و نظارت است. در حال حاضر خیلی راحت میتوان از شبکه مجازی برای ترویج دین، اسلام و افکارمان استفاده کنیم، بنابراین وقتی فیلتر شوند، خودمان را از این فرصت محروم میکنیم. الان در روستاها همه میگویند باید اینترنت داشته باشیم که اکثراً هم تحصیلکرده و دارای مدرک دکترا و فوق لیسانس هستند، چه پاسخی به اینها بدهیم؟ من نمیفهمم چرا این کار را میکنند.
عبداللهی ادامه داد: به نظرم اینها راه به جایی نمیبرند و اینها میخواهند به شورای عالی فضای مجازی فشار بیاورند. نکته دیگر اینکه مگر قالیباف چه گفته که شروع کردند علیه او صحبت کنند. به نظر من مطالبی که بعضی دوستان علیه قالیباف میگویند توهین است. البته من در انتخابات از پزشکیان حمایت کردم نه قالیباف، اما این خوب نیست که یک نماینده، چون بلندگویش باز است بگوید او دیکتاتور است و مجلس پادگان است. این در صورتی است که اینجا نمیتوان دیکتاتوری کرد و اگر کسی هم بخواهد این کار را کند اینجا نمیتواند انجام دهد. در فضای مجلس و انقلاب اسلامی کسی نمیتواند دیکتاتوری کند، این حرف مفهوم ندارد.
وی خاطرنشان کرد: لذا برداشتم این است که جناحی برخورد میکنند و به خاطر حمایت کمرنگ قالیباف از دولت این کار را انجام میدهند. یعنی دنبال این هستند که مجلس از دولت حمایت نکند. در صورتی که ما از دولت حمایت میکنیم. الان چند ماه است که دولت کار خود را شروع کرده است؟ به نظر من جهت گیری دولت درست است. من ۳۵ سال است که پزشکیان را میشناسم، فرزانه است. دولت چند ماه است که شروع به کار کرده است، انشاءالله کار را پیش میبرد.
عبداللهی درباره برخوردهای دوگانه با تجمع کنندگان یادآور شد: بله، من هم قبول دارم، برخی مواقع برخوردها دوگانه است به این ترتیب که به عدهای فرصت میدهند و به برخی فرصت نمیدهند، این اشتباه است و وزارت کشور نباید این کار را کند. مردم اینها را میبینند اگر قرار است عدهای تجمع کنند باید به هر دو طرف میدان و فرصت داد که حرف خود را بزنند. قبلاً قرار بود در شهرها مکانهایی برای برگزاری تجمعات مشخص شود که این کار درستی بود، اما متأسفانه در کشور عملی نمیشود.