حسین الله کرم: جلیلی ۲۰ میلیون رای دارد!!
حسین اللهکرم گفت:
میتوانیم بگوییم بیش از ۱۸ میلیون رأی آقای رئیسی برای آقای جلیلی بازتولید خواهد شد. ضمن اینکه آن افرادی که در ایام شهادت آقای رئیسی، اظهارات متعدد و ارادتهای خاصی به ایشان داشتند، به دنبال جبران مافات بوده و میخواهند این جبران مافات را با رأیدادن به شبیه آقای رئیسی جبران کنند. لذا میتوان برآورد بیش از ۲۰ میلیون رای در سبد آقای جلیلی داشت.
حسین اللهکرم دبیرکل جمعیت رزمنده مدافع انقلاب (رزما) در پاسخ به این سوال که میزان مشارکت و آرایش سیاسی کاندیداها به چه صورت است، گفت: به نظر میرسد با توجه به آنکه گروههای سیاسی مختلف دارای نامزد انتخاباتی هستند، یکی از رقابتیترین انتخابات ریاست جمهوری آن هم با مشارکت بالا را خواهیم داشت لذا به نظر میرسد میزان مشارکت بالای ۶۰ درصد باشد.
اللهکرم در پاسخ به این سوال که رقابت در انتخابات ریاست جمهوری بین کدام کاندیدا خواهد بود، گفت: از آنجایی که آرایش سیاسی موجود ۴+۲ می باشد یعنی ۴ نفر مدافع وضع موجود (جلیلی، زاکانی و قاضی زاده و قالیباف) و ۲ نفر منتقد وضع موجود (پورمحمدی و پزشکیان) هستند، این آرایش نشان میدهد که امکان اجماع وجود دارد. اما برای اجماع نیاز است که به فضای مناظره ها توجه شود. به نظرم رقابت انتخاباتی بین جلیلی و قالیباف خواهد بود. زیرا ملت اسلامی ایران به دلیل شهادت آیتالله رئیسی خواستار ثبات در وضع فعلی و تداوم دولت خدمت آن شهید والامقام هستند. لذا آقای جلیلی در رقابت با قالیباف پیروز انتخابات در مرحله اول خواهد بود.
وی تصریح کرد: شاید شما بپرسید که چرا آقای جلیلی رای دارد اما قالیباف و پزشکیان رای ندارند! دلیل اول ، عدم وجود مرحوم هاشمی رفسنجانی است که معتقد بود آرای آقای روحانی را از ۳ درصد به بالای ۵۰ درصد رساند. دلیل دوم، عدم اعتماد مردم به حامی فعلی ایشان یعنی آقای خاتمی است. ایشان ۴ ماه پیش به نامزدها گفتند نامزد انتخابات مجلس دوازدهم نشوند به مردم هم گفتند مشارکت نکنند و رأی ندهند، اما در حال حاضر میگویند رأی بدهید که موجب عدم اعتماد در مردم شده است.
این فعال اصولگرا تصریح کرد: دلیل سوم، عدم وجود کلید آقای روحانی است. به دلیل آنکه از یک طرف تحریمها بعد از جنگ اکراین به نحو مثبتی خنثی شده است و از طرف دیگر خرید چند برابری نفت از ایران موجب راهاندازی کارخانجات و کاهش بیکاری شد. دلیل چهارم، عدم وجود کلیدساز است. غربیها کلیدسازی را در رفع تحریم به نفع حسن روحانی بوجود آوردند. درحالیکه امروز غرب بعد از آنکه تروئیکای اروپا متاثر از رژیم صهیونیستی، مسأله نقض تعهدات هسته ای ایران را به آژانس ارائه کرد و آژانس نیز بر آن صحه گذاشت تا نقض تعهدات ایران به شورای امنیت برای تهدید ایران به استفاده از مکانیزم ماشه برود و بستر کلیدسازی جدید برای حامیان رفع تحریم در مناظرات فراهم شود اما در انتخابات آمریکا، بایدن نیازمند عدم واکنش ایران است تا مانند اشتباه چندماه قبل آژانس که منجر به اخراج بازرسین کارکشته آن شد، تکرار نشود. به عبارت دیگر اگر اروپاییها بخواهند از مکانیزم ماشه استفاده کنند یا قطعنامه ۱۹۲۹ را برگردانند امکان دارد که با افزایش سطح غنی سازی از ۶۰درصد به سمت ۹۰ درصد یا خروج ایران از انپیتی روبرو شوند لذا به همین دلیل ممکن است بایدن انتخابات را به ترامپ ببازد. بنابراین به نظر میرسد آمریکا اجازه کلیدسازی به غربیها ندهد.
وی مدعی شد: دلیل پنجم درباره تاثیر آرای نسل Z است. نسل Z بعد از مرگ مهسا امینی در پاییز ۱۴۰۱ در جنگ ترکیبی با جریان های برانداز سلطنتطلب، منافقین، ضدانقلاب کردی، پان ترکیسم، ضدانقلاب بلوچ، اراذل و اوباش، آمریکا، تروئیکای اروپا و اسرائیل همسو شد. بنابراین رأی نسل z برای آقای پزشکیان آوردهای ندارد.
وی تصریح کرد: دلیل ششم این است که چون آقای پزشکیان در انتخابات مجلس دوازدهم در تبریز نفر دوم شد یعنی ایشان در همان شهر خودش هم محبوبیتی ندارد که این اتفاق در کشور و در ریاست جمهوری حتما با رقم کمتری رخ خواهد داد. بنابراین به دلایلی که عرض شد آقای پزشکیان نمیتواند در عرصه رقابت موفق باشد. لذا ۲ نفر منتقد وضع موجود نمیتوانند موضوعات مهمی را وارد انتخابات کنند زیرا جامعه همچنان به دنبال تکرار روند قبلی و ثبات است.
وی افزود: بنابراین اگر رقابتی هم وجود داشته باشد بین آقای جلیلی و آقای قالیباف است. اما چرا آقای جلیلی در مرحله اول رأی دارد؟ آقای جلیلی در سایه دولت آقای رئیسی و شبیهترین فرد به آقای رئیسی بود. طرح فروش نفت و کنترل قیمت ارز را برای آقای رئیسی فعال کرد. طرحهای دیگری هم وجود دارد که به تدریج نمایان خواهد شد. همچنین حضور آقای منصوری با حمایت برخی وزرا در ستاد انتخاباتی ایشان موثر است. بنابراین میتوانیم بگوییم بیش از ۱۸ میلیون رأی آقای رئیسی برای آقای جلیلی بازتولید خواهد شد. ضمن اینکه آن افرادی که در ایام شهادت آقای رئیسی، اظهارات متعدد و ارادتهای خاصی به ایشان داشتند، به دنبال جبران مافات بوده و میخواهند این جبران مافات را با رأیدادن به شبیه آقای رئیسی جبران کنند. لذا میتوان برآورد بیش از ۲۰ میلیون رای در سبد آقای جلیلی داشت.
الله کرم به چرایی عدم رای قالیباف در ریاست جمهوری۱۴ پرداخت و اظهار داشت: از یکطرف در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد کاهش شدید رای قالیباف در تهران بودیم که کمتر از آرای باطله بود اما از طرف دیگر قالیباف در مجلس، با رای نمایندگان رئیس مجلس شد این تضاد نشان میدهد که احتمالا آرای حامیان نخبه یعنی نمایندگان عمدتا براساس منافع بوده است یعنی اگر در مجلس رئیس شد به دلیل آرای نخبگان منفعتگرا بوده است در حالیکه در ریاست جمهوری با رای مستقیم مردم روبروست که به دلیل شهادت رئیس جمهورشان با آرای عقلانی-احساسی به میدان میآیند و به شبیه شهید رئیسی یعنی جلیلی رای می دهند و برای ایشان همان را رقم می زنند که در مجلس دوازدهم رقم زدند بویژه اینکه آرای مردم مانند آرای نمایندگان بر اساس منافع نیست بلکه بر مبنای اعتقاد است. بنابراین میتوانیم بگوییم اگر آقای قالیباف آرایی دارد براساس منافعی است که در دور ایشان شکل گرفته و در هر صورت آقای قالیباف آرای منفی دارد و در آیندهای نزدیک شاهد ریزش آرای ایشان به سمت آقای جلیلی خواهیم بود.
وی در پاسخ به این پرسش که آقای قالیباف گفتند جبهه انقلاب تا ۸ تیر ماه به نفع یکی از کاندیداها اجماع خواهند کرد. قرار است این اجماع به نفع کدام کاندیدا باشد، گفت: به نظر میرسد جبهه انقلاب از دیدگاه قالیباف، همان جبهه انقلابی است که به شکل لیست انتخاباتی تهران بوجود آمد، زیرا در آخرین روزهای منتهی به انتخابات مجلس دوازدهم سه حزب که ستون فقرات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) بودند از شانا جدا شدند و شانا تبدیل به جبهه انقلاب شد.
آن سه حزب عبارتند از رهپویان که متعلق به شهردار تهران آقای زاکانی و همچنین ایثارگران متعلق به زیر مجموعه حسین فدایی و جمعیت جانبازان که متعلق به آقای شاکری بود. این نشان میدهد که جبهه انقلاب حداقل بدون این سه حزب که جز ستون فقرات شانا بودند تشکیل شده است. بنابراین منظور آقای قالیباف از جبهه انقلاب، خودش بوده و نفر دومی وجود ندارد. همانطور که گفتم آقای قالیباف آرای منفی دارد. ما ایشان را رقیبی میبینیم که اگر در مقابل آقای جلیلی دست به تخریب نزند، میتواند یک بازنده خوب لقب بگیرد یا قبل از آن به نفع جلیلی کنار برود.
اللهکرم در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور شما در ستاد جلیلی، آیا گفتوگوهایی در خصوص کنارهگیری یا انصراف به نفع کاندیدای خاصی اتفاق افتاده است، گفت: اولا حمایت ما از آقای جلیلی یک حمایت مشروط است. مشروط به اینکه ایشان ادامهدهنده راه آقای رئیسی باشد. ما تا زمانی از ایشان حمایت میکنیم که ایشان آن راه را ادامه دهند. ما معتقدیم دیگران راه آقای رئیسی را دنبال نمیکنند. آنها مرتب به آقای رئیسی نیش و کنایه میزدند و میخواستند آقای رئیسی را یک دورهای کنند بطوریکه حضرت آقا از لفظ دلم سوخت برای آقای رئیسی استفاده کردند. لذا ما اعتقادی به این نوع الفاظ نداریم. اگر اجماعی هم صورت بگیرد بین دیگران به جز جلیلی خواهد بود.
وی افزود: پیشنهاد ما در این رقابت به آقای قالیباف این است که با توجه اینکه ایشان رئیس مجلس است، برود مجلس را اداره کند و آقای جلیلی هم دولت را اداره کند در آن صورت هر دو میتوانند راه آقای رئیسی را برای رسیدن به مقصد هموارتر کنند. رابطه ما با آقای جلیلی رابطه اعتقادی است و سیاسی نیست. رأی ما اعتقادی بوده و رأی اعتقادی ریزش ندارد و بالاتر از آرای سیاسی است. بنابراین رأی ما براساس منافع نیست بلکه بالاتر از منافع است؛ چرا که به اعتقادات و آرمانها از جمله به منافع ملی نگاه خواهد کرد.
اللهکرم در پاسخ به این سوال که آیا با زاکانی و قاضیزاده هاشمی در جهت آنکه به نفع جلیلی کنار بروند گفتوگوهایی صورت گرفته است یا خیر گفت: من مسئولیتی در این رابطه ندارم اما به نظر من بهترین کار این دو برادر آن است که به نفع کسی که بیشترین آرا را بین آقایان قالیباف و آقای جلیلی دارد کنار بروند و این دو نفر را در رقابت تقویت کنند تا چنانچه مرحله دومی در انتخابات پیش بیاید، این دو نفر را به مرحله دوم برسانند.