جزئیات میزان و نحوه اعمال جریمه بدحجابی در لایحه حجاب
موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:
ما در لایحه حجاب گفتیم که از طریق سامانهها نسبت به شناسایی این افراد اقدام کنند، میگویند ممکن است در برخی از جریمه ها یا زمانها این سامانه کار نکند یا فعال نباشد یا اصلا دستگاهها وجود نداشته و در دسترس نباشد. در چنین شرایطی وظیفه نیروی نیروی انتظامی چه خواهد بود.
موسی غضنفرآبادی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، درخصوص ایرادات مجدد شورای نگهبان نسبت به لایحه حجاب و عفاف گفت: ایرادی که شورای نگهبان وارد دانسته این است که ممکن است در برخی دستگاهها یا محیطها و فضاها این سامانهای که در لایحه مصوب شده وجود نداشته باشد یا کار نکند، در چنین شرایطی وظیفه نیروی انتظامی چیست؟
بخش هایی از گفت وگوی غضنفرآبادی را در ادامه می خوانید:
ما در لایحه گفتیم که از طریق سامانهها نسبت به شناسایی این افراد اقدام کنند، میگویند ممکن است در برخی از جریمه ها یا زمانها این سامانه کار نکند یا فعال نباشد یا اصلا دستگاهها وجود نداشته و در دسترس نباشد. در چنین شرایطی وظیفه نیروی نیروی انتظامی چه خواهد بود.
در پاسخ به این سوال که «رویکرد لایحه بیشتر بر برخورد قضایی متمرکز است یا انتظامی و یا مالی؟»، متفاوت است، اصلش این است که برای کسانی که سازمان یافته بخواهند کار کنند، سلبریتیها باشند یا برخی جرایم خاص مانند کسانی که پشت موتور سوار میکنند بلافاصله نیروی انتظامی باید نسبت به بازداشت اقدام کند.
اما عمده کار اعم از شناسایی و معرفی براساس سامانه است، یعنی شناسایی و اعمال جریمه از طریق دوربین انجام میشود. درباره رقم جریمه برای بیحجابی هنوز قطعی نشده است.
میزان جرائم در لایحه ارسال شده را همه میدانند. من هم باید حساب و کتاب کنم. بقیه ماجرا هم مربوط به حوزه اجرایی است