افزایش استفاده شبکه های اجتماعی و رنگ باختن دورهمی های خانوادگی
افزایش استفاده از شبکه های اجتماعی موبایل به رغم استفاده مفیدی که دارند، موجب دوری اعضای خانواده شده است. به لحاظ فیزیکی به هم نزدیک هستند اما فاصله عاطفی و معنوی زیادی بین آنهاست و باعث می شود افراد خانواده کمترین مراوده و گفتگویی صمیمی را با هم داشته باشند.

این تنها مشکل نیست بلکه آسیب های دیگری در روابط خانوادگی از جمله، سست شدن بنیاد خانواده ها، طلاق عاطفی زوجین و کمرنگ شدن صمیمیت میان اعضای خانواده و همچنین گسترش شکاف نسلی را فراهم کرده است. روانشناس و مشاوره خانواده، برای رنگ نباختن دورهمی های خانوادگی به مدیریت استفاده از تلفن همراه اشاره می کند و می گوید: «در وهله اول این نهادهای اجتماعی هستند که بایستی افراد را به دورهمی های سالم و صمیمی تشویق کنند و استفاده از فضای مجازی را آموزش دهند. فضای مجازی لازم است چرا که امروزه بسیاری از کسب و کارها و آموزشها در آن فضا می چرخد و از طرفی ارتباط صمیمی بین افراد خانواده هم حائز اهمیت است چرا که اگر آنها نتوانند با یکدیگر ارتباط مناسب برقرار کنند در همه امور از جمله کار، تحصیلات و … دچار مشکل می شوند. البته تنها دورهم بودن کافی نیست. چرا که بسیاری از خانواده ها دورهم بودن را بلد نیستند و نمی توانند آنرا مدیریت کنند. به همین خاطر بسیاری از درگیری ها و اختلافات بین فرزندان و خود همسران به خاطر همین عدم مدیریت است. یاد نگرفته اند چطور از کنار هم بودن لذت ببرند.
دورهمی ها وقتی مفید هستند که افراد به صورت آگاهانه و هشیارانه، بدون اینکه حواسشان به جایی دیگر باشد کنار هم بنشینند و با هم صحبت کنند. نگاه کردن تلویزیون هم مثل سرگرم شدن با تلفن همراه و یا لبتاپ باعث ایجاد یک محرومیت احساساتی می شود. این مشکل با آمدن ماهواره در بیشتر خانه ها و پیگیری سریالها و اخبار سیاسی در بین اعضای خانواده بیشتر هم شده است. افراد باید یاد بگیرند که هر چیزی جای خودش را دارد. البته دیدن فیلم و سریال با همه اعضای خانواده لذت خودش را دارد اما وقتی در آن افراط شود، به یک مشکل و معضل تبدیل می شود. از دورهمی های هم بگذریم، گله بسیاری از همسران در جلسات مشاوره تأکید به این مسئله دارد که پیگیری یک سریال تلویزیونی و حتی تکرار چند باره آن در ساعات مختلف شبانه روز موجب بسیاری از مشکلات خانوادگی و طلاق عاطفی بین آنها شده است.