نصب دوربین روی البسه و ماشین نیروهای شهربان از مهرماه
مدیرعامل شرکت شهربان حریمبان شهرداری تهران از نصب دوربین بر روی لباسهای نیروهای شرکت شهربان حریمبان از مهر سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری افسران، مسعود رنجبریان مدیرعامل شرکت شهربان حریمبان شهرداری تهران در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تأکید بر این موضوع که سد معبر خلاف است،گفت: شهرداری تهران اقدام به جمعآوری بساطگستری میکند.
وی به وانتیهای خیابان شهردار در منطقه ۱۵ اشاره کرد و گفت: از انتهای سال گذشته طرح جمعآوری وانتیها انجام شده است.
مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان به راهاندازی سامانهای از سوی دولت برای شناسایی دستفروشان واقعی اشاره کرد و گفت: اعلام شده که افراد در آن سایت ثبتنام و کد یکتا بگیرند. البته بنده جزئیات آن را نمیدانم، اما اگر این افراد کد را دریافت کنند، شهرداری باید به آنها جا و مکان دهد.
رنجبریان ادامه داد: در شهر تهران فضا و مکان لازم برای این کار وجود ندارد و ما از دولت درخواست داریم که حتما به شهرداری تهران در این زمینه کمک کند. برخی از فضاها دراختیار دولتیها است که از آن هم استفاده نمیکنند و میتوان این مکانها را دراختیار موضوع ساماندهی قرار داد.
رنجبریان با بیان اینکه شرکت شهربان حریمبان چند مأموریت اساسی دارد، گفت: یکی از مأموریتهای ما معبر است، اما مأموریت اصلی ما شهربان حریمبان است. در سال ۹۵ اساسنامه شرکت شهربان اصلاحیه خورد و در آن موضوع سدمعبر هم گنجانده شد.
به گفته رنجبریان براساس قانون اگر خودرویی سدمعبر کند میتواند تا سه ماه به پارکینگ برود و جریمه شود. البته تعاملاتی با راهبر هم در این زمینه صورت گرفته است. اما این را بگویم که برخی از این وانتیها پلاک ندارند و در ساعاتی مستقر میشوند که دیده نشوند. وقتی وانتی پلاک ندارد چگونه باید جریمه شود؟
راه اندازی سامانه شناسایی دستفروشان
وی در پاسخ مبنی بر اینکه قرار بود شهرداری تهران سامانهای برای شناسایی دستفروشان ایجاد کند حال که دولت این سامانه را راهاندازی کرده آیا شهرداری دستفروشان واقعی را شناسایی میکند؟گفت: شهرداری تهران سامانه خود را برای شناسایی دستفروشان در مهرماه راهاندازی میکند. این کار برای تهران است، اما موضوع دولت برای کل کشور است.
رنجبریان در ادامه در خصوص ساماندهی دستفروشان محور پژوهش گفت: این ساماندهی انجام شده، قبلا دستفروشان ابتدا در پیادهرو و سپس به خیابان میآمدند اما در حال حاضر شهرداری طی هماهنگیهایی ساماندهی را انجام داده و آنها را به نقطه منتقل کرده است اگر مناطق همکاری لازم را داشته باشند ساماندهی به خوبی انجام میشود.
وی در پاسخ مبنی بر اینکه قرار بود دستفروشان چهارراه ولیعصر به مکانی منتقل شوند کار به کجا رسید، گفت: بیش از ۴۵ روز است که طرح جمعآوری آغاز شده اما هنوز منطقه ۱۱ و ۶ هیچ فضایی را برای ساماندهی اعلام نکردند و یا اگر زمینهایی را که اعلام کردند دارای معارض است، البته پارکینگ آمبولانس بهشت زهرا معرفی شده و بهشت زهرا اعلام کرده که به ما فضایی برای استقرار پارکینگها بدهید. این را هم بدانید که این بخش طرح دارد و جزو محدوده فریز شده دانشگاه امیرکبیر است و در آینده بتوانند از آن استفاده کنند. هنوز جای قطعی بری دستفروشان چهارراه ولیعصر تصویب نشده است.
وی در پاسخ به پرسش درباره ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم گفت: ۲۲۰۰ پرسنل شهربان حریمبان داریم که دراختیار مناطق بیست و دوگانه هستند. این افراد نیروهای حجمی هستند که توسط پیمانکاران به کار گرفته میشوند.
رنجبریان به موضوع صیانت حریم اشاره کرد و گفت: ما اکیپهای سه نفرهای متشکل از راننده، سراکیپ و نیروی اجرایی داریم که آنها یک تبلت دارند که اطلاعات را منتقل میکنند. به همین دلیل ما با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز برخورد میکنیم. البته ما برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز باید مجوزهای لازم را بگیریم.
وی به حادثه ناگوار خلازیر اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران به جد به دنبال تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز است و از امروز هم دوباره تخریبها آغاز شده است.
مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان شهرداری تهران به موضوع صیانت از حریم اشاره کرد و گفت: در صورتی که در حریم ساخت و ساز صورت بگیرد، جمعیتپذیری زیاد میشود و مسائل و مشکلات دیگر هم به وجود میآید. ما اجازه ساخت و ساز در حریم را نمیدهیم و نیروهای حریمبان به صورت بیست و چهار ساعته مراقبتهای لازم را انجام میدهند.
وی به موضوع نصب دوربین روی البسه نیروهای شهربان و روی ماشینهای شهربان اشاره کرد و گفت: ما ۵۵۰ خودرو داریم. بحث هوشمندسازی در دستورکار است و قرار است دوربینهایی روی لباسهای سراکیپها نصب شود. این طرح به صورت پایلوت در ناحیه ۴ منطقه ۱۹ انجام میشود. مجوزهای لازم گرفته شده و در مهرماه کار آغاز میشود.