فتنهگری و نفوذ استراتژی دشمن در قبال انقلاب اسلامی
فعال سیاسی هرمزگان گفت: آمریکا میوهاش را ازبرجام چیده و بخاطر همین با ما کنار نمیآید و استراتژی فتنهافروزی در کشور را دنبال میکند.
عبدالله حاجی صادقی درگفت وگو با خبرگزاری فارس در بندرعباس گفت: اوباما یک ادبیات را جا انداخته بود” ادبیات زیر بار کدخدا نرفتن ایران باید بیتاثیرشود” و باید کاری کنیم تا دنیا این موضوع را از ایران یاد نگیرد، همه موسسات علمی را بسیج کردند که تا کسی جرات نکند به دنبال این برنامه برود.
*استراتژی دشمن در برابر انقلاب
فعال سیاسی هرمزگان به یازده استراتژی دشمن در مقابل انقلاب اشاره کرد و افزود: استراتژی جبهه جریان سلطه و استکبار در مقابله با انقلاب اسلامی شامل موارد زیراست:
اول با فتنه تعامل استحاله از درون، دوم تجربه انقلاب اسلامی، سوم تغییر محاسبات نخبگان و مسؤلان (نفوذ سیاسی)، چهارم تلاش برای تغییر رهبری، پنجم تغییر خطوط قرمز انقلاب و رهبری، ششم تضعیف ومهار اقتدار ملی در عرصههای علمی مانند جریان هستهای و ماهوارههای علمی، هفتم: انقلاب زدایی از مفاهیم و شعارها مثل واژههای انقلاب، اعتدال، آزادی، استقلال و منافع ملی؛ اینها معتقدند اگر نمیشود این اصول را حذف کرد باید تحریفشان کرد.
صادقی گفت: دیگر استراتژیهای دشمن عبارتند از دوقطبیسازی و القاب تقابلهای دروغین مانند دین محوری یا سیاستمداری، استقلال یا توسعه، منافع ملی یا آرمانگرایی که بشدت در حال برنامهریزی هستند.
این کارشناس علوم سیاسی تاکید کرد: ترویج غرب گرایی، دین داری منهای روحیه انقلابی و تلاش هم زمان برای منزوی کردن و مقبولیتزدایی از نهادها و شخصیتهای انقلابی و به زعم تندروها یکی دیگر از راههای فتنهافروزی دشمن در برابر انقلاب اسلامی است.
تحلیلگر سیاسی بیان کرد: حمایت و پشتیبانی از جریانها و گروهها و افراد منفعل و غرب باور(سکولار و معتدل) و تبدیل نقطه قوت و فرصت انتخاب به عامل ضعف و تهدید با نفوذ دادن افراد وابسته و منفعل از دیگر برنامههای طراحی شده برای کودتا است.
* آمریکا میوهاش را از برجام چیده است
وی گفت: دشمن بعد از ناکامی و شکست در انواع تهاجمهای سخت، نرم و فتنههای گوناگون تنها امیدش تعامل و انحراف انقلاب اسلامی از درون است و این را بارها اعتراف کرده است، حرفش این است که با ارتباط انقلاب از درون آسیبپذیرشان کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا دشمن به تعامل تکیه کرده است افزود: تجربههای تاریخی نشان میدهد اسلام را جز مسلمانان کسی نمیتواند از بین ببرد مانند تجربههای معاصر و موفقیت نسبی تعامل نظیر قائم مقام رهبری، اصلاح طلبان سکولار، برجام و تجربه تعامل و نفوذ در کشورهای دیگر مثل شوروی سابق و چین و تنزل تقابل به تقابل استراتژیک.
صادقی اظهار داشت: پروژههای علمی موسسات رسمی و علمی که خروجی همه اینها آن است که انقلاب اسلامی تنها از درون و از راه تعامل آسیب میبیند مانند پروژه دلتا، پروژه تغییر اذهان، پروژه رهبری آمریکا در قرن۲۱، و اصلاح حوزههای علمیه و… .
*تغییر گفتمان انقلاب
این کارشناس سیاسی افزود: دولت یازدهم و دوازدهم که گفتمان تعامل و گفتوگوبا کدخدا را جایگزین گفتمان مقاومت کرده (اعتدال بجای انقلابیگری) نمونه عینی از تغییر گفتمان انقلاب است.
*چرا اسلام تحرکآفرین تبدیل میشود به اسلام مُسکن
وی تاکید کرد: در مقابل ما کشوری است که ادعای خادمالحرمین دارد، ایکاش فرمانده بود اما متاسفانه فقط لجستیک و تزریق کننده پول است و در این اغتشاشات اخیر بیشتر از همه این کشور عصبانی بود چرا که به گفته خودش میلیاردها دلار خرج کرده بود اما نتیجه دلخواهش را نگرنگرفت.
صادقی اظهار داشت: دشمن براین باور است که تعامل توانست ما را به مرحله ی دوم خرداد برساند، تعامل توانست قضایای فتنه ی ۸۸ را بوجود آورد، تعامل آخری هم برجام را بوجود آورد اوباما ۵ بار به صراحت بیان کرد که انقلاب را با تعامل و برجام متوقف کردیم درحالی که با هیچ اقدامی تهاجمی نمیتوانستیم آنان را کنار خود بنشانیم و چای بخوریم در واقع پیامشان به دنیا این بود” آنان که راه ایران را پیش گرفتید ببینید ایران با ۴۰ سال مرگ بر آمریکا گفتن کنار ما چای میخورد و با ما دست میدهد” در واقع آمریکا میوهاش را از برجام چیده است برای همین کنار نمیآید.
*تجربهای که دشمن در کشورهای دیگر داشت چه بود
وی افزود: در قضیه شوروی سابق هم آمریکائیها معتقدند توانستیم اتحاد جماهیر را از بین ببریم موفقیت ما تبدیل ایدئولوژیک به استراتژیک بود اگر غیر از این بود موفق نمیشدیم؛ آنان کاری کردند همه فکر کنند دعوای آمریکا با شوروی بخاطر تجهیزات نظامی مانند موشکها، سلاح ها و… است اما در واقع گذر کردن از ایدئولوژیک بود، در ایران نیز تقابل بین اسلام و غرب را بین دو روش معرفی میکنند و گفتمان گسترده که آمریکا با اسلام شما کاری ندارد را دنبال میکنند.
*تقابل اصلی ایدئولوژی است
صادقی با اشاره به سوابق تاریخی آمریکا در برابر ایران گفت: گیرندهها را نسبت به منویات امام خامنهای بالا ببرید بین هدف و بهانه فرق است، هدف دین و اسلامیت است؛ دیگر موارد بهانه است تقابل اصلی ایدئولوژی است. آنها با حقوق بشر، ماهواره علمی و… مشکل ندارند. میتوان گفت دشمن تا جایی با ما میجنگد که دین داشته باشیم نه سلاح هستهای، باید در اینجا هم کاری بکنیم، چرا برخی مسؤلان جور دیگری فکر میکنند لطفا آیات سوره ممتحنه را مطالعه کنید، برخی این سوال را مطرح میکنند که چرا به روسیه پایگاه نظامی برای حمله به داعش میدهید اما به آمریکا پایگاه نمیدهید؟ در قرآن آمده که اگر کشوری بر سر دین شما با شما مشکلی ندارد با او رفیق باشید اما اگر کشوری با شما بر سر دین مشکل دارد حق ندارید با او ارتباط بگیرید اینها همه از حیث تجربی دارای اهمیت است.
*اگر در مقابل گرگ شجاعت لازم است در مقابل موریانه بصیرت یعنی عمق نگری لازم است
کارشناس سیاسی هرمزگان تاکید کرد: قاطعانه میگویم ۱۶۰ موسسه علمی و رسمی در آمریکا حداقل یک دهه در خصوص ایران مطالعه کردهاند زیر نظر یک معاونت امورخارجهشان، غصه وقتی بیشتر میشود که بسیاری از اینها ایرانی هم هستند و بیش از۱۰۰ گروه مردم نهاد ماموریت دارند که به پدیدههای انقلاب بپردازند و راه مقابله با آن را استخراج و پس از آن به دفتری در کاخ سفید با نام اتاق ایران تحویل دهند، آنان به دنبال راهکارهای مختلفی هستند و پروژه دلتا از همین خروجی هاست؛ پالم سخنگوی کاخ سفید مطرح میکند انقلاب اسلامی به لحاظ جغرافیایی، جمعیتی، نظامی به قدرتی تبدیل شده است که با هیچ عملیاتی نمیشود از بین برود تنها راه، ارتباط با انقلاب اسلامی است.
وی افزود: ظاهر قضیه را نگاه نکنید، پشت آن را هم ببینید، پروژههای لورفته را منتشر کنید پروژه دلتا ۱۶ بند در مقابل انقلاب دارد تازه میبینید برخی در صحنه عمل انجام دهندهاند، سپاه و بسیج باید منحل شود، دانشگاه باید چگونه باشد، نخبهها را چگونه جذب کنیم، چند درصد روی مردم کارکنیم، ۲۰ درصد روی مردم، ۲۰ درصد روی مسؤلان تا آنان را بخرند، ۶۰ درصد روی نخبگان دانشگاهی و قشر تاثیرگذار و…
*ادبیات تعامل جای ادبیات انقلابی بودن را نگیرد
صادقی تاکید کرد: آمریکاییها معتقدند امروز خیلی فضا فراهم است عین صدر اسلام که بنی امیه را جای پیامبر گذاشتیم الان در انقلاب اسلامی برخی مسؤلان هم کدخدایی ما را پذیرفتهاند اما در برابر این دیدگاه امامین انقلاب معتقدند آمریکا غلط کرده خود را کدخدا بداند متاسفانه برخی کدخدایی را پذیرفتهاند، جای تاسف دارد که آمریکاییها بیان میکنند زمانی ما به دنبال یک دست بودیم در انقلاب اما حالا دستها به سمت ما بالاست، امید است که ادبیات تعامل جای ادبیات انقلابی بودن را نگیرد.