طرحهای شهری پایتخت در سال ۱۴۰۲ بهره برداری می شود / سازمان نوسازی شهر تهران
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران از افتتاح چندین طرح مهم در شهر تهران برای رفاه حال شهروندان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
#سازمان#نوسازی#بهره_برداری#طرح_های#شهری#تهران
به گزارش خبرگزاری افسران، رئیس سازمان نوسازی شهر تهران گفت : مقرر شد در سال ۱۴۰۲ شاهد احداث طرح های خوب و مهمی باشیم که شامل احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س)، بازآفرینی مرحله های بعدی کارخانه سیمان ری، احداث زائرسرای حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، احداث زورخانه محله نفرآباد، پارکینگ بازار میوه و تره بار محله نفرآباد، طراحی محدوده پادگان کوهک، احداث پاتوق های منصوری و جوادیه و اجرای مرحله دوم بهسازی محیطی محور آقایاری، زیرگذر سواره مسیر خط راه آهن تهران اهواز است.
مهدی هدایت افزود:همچنین صدور پروانه طرح های قرارگاه جهادی مسکن برای تولید ۵۰۰۰ واحد مسکونی هم در سال ۱۴۰۲ پیگیری خواهد شد.
۷ درصد پایتخت را بافت فرسوده تشکیل میدهد
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران افزود: متاسفانه ۷ درصد پایتخت را بافت فرسوده تشکیل میدهد، انشالله در سال جاری یک جریان نوسازی در پایتخت شکل میگیرد تا مشکلات در این حوزه برطرف شود.
مهدی هدایت گفت: نکته مهم این است که در بافت فرسوده دولت تسهیلات نمیدهد و تعهدات خود در زمینه آب، برق و گاز را هم به ما ارائه نکرد و سازمان نظام مهندسی هم پای کار نیست؛ دولت باید تمام ظرفیت مسکن خود را در بافت فرسوده بیاورد.
منطقه ۱۰، ۱۲ و ۱۱ تهران رتبه یکم تا سوم بافت فرسوده را دارند
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران افزود: اگر مرکز پایتخت را رتبه بندی کنیم منطقه ۱۰، ۱۲ و ۱۱ تهران رتبه یکم تا سوم بافت فرسوده را از آن خود کرده اند که جمعیت ۸۰۰ هزار نفری را شامل میشود.
مهدی هدایت گفت:جالب این است که در منطقه ۲۲ تهران فقط ۲۱۸ نفر در بافت فرسوده ساکن هستند در حالی که این عدد در منطقه ۱۰ تهران ۱۸۶ هزار نفر است با این حال باید گفت که معضل فرسودگی این قدرت را دارد که یک شبه پایتخت را به چالش بکشاند و مشکلات زیادی را به وجود آورد.
طرح بازآفرینی کورههای آجرپزی در راه است
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران افزود: طرح های بازآفرینی کورههای آجرپزی، بازآفرینی خیابان فدائیان اسلام، پادگان ۰۶، طرح باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س)، اراضی مزروعی و عرصههای ناکارآمد منطقه ۱۸ ، بوستان ولایت ، تغییر کاربری اراضی دوشان تپه و طرح شن چالهها تهیه و تدوین شده است که در سال ۱۴۰۲ به نتیجه میرسد.